Våre tjenester

Våre tjenester

Vi er din totalleverandør innen graving og støpearbeid. Bjerke Byggeservice tilbyr en rekke tjenester innen grave- og støpearbeid. Under kan du lese mer om våre tjenester.

Gravemaskin som laster stein i enlastebil på en byggeplass
Grunnarbeider innen graving

Bjerke Byggeservice AS utfører grunnarbeider innen graving for boligbygg, tilbygg og drenering.

Skal du grave eller drenere rundt boligen? Vi tilbyr grunnarbeider innen drenering og graving for boliger og tilbygg. Vi bistår under prosjekter som graving av kjeller, graving for oppkjørsel og vei eller graving av fundamenter.

Vann, avløp og kabelgraving

Skal det legges nytt avløp, vann eller drenering? Eller skal du bytte gamle vann og avløpsrør? Skal det legges nye kabler og kabelrør, eller skal de gamle kablene byttes? Vi utfører graving for vann og avløp, og kabelgraving.

Bjerke Byggeservice AS bistår med maskiner og utstyr som trengs for graving til vann, avløp og kabler.

Produksjon og salg av matjord
Produksjon og salg av matjord

Matjord er godt egnet som underlag til plen, busker, grønnsakshage, trær, blomster og andre naturvekster. 

Ønsker du å bestille matjord? Vi produserer og selger sollet/siktet matjord. Vi leverer 10m3 matjord hjem til deg med lastebil, eller så kan du hente selv med varehenger.

Stein og singel produkter
Salg av stein/singel produkter

Trenger du stein/singelmasser til jord, eller for bruk til byggesåler, oppfylling, drenering, vei og anlegg, samt gårdsplasser og hager.

Ønsker du stein eller singel? Bjerke Byggeservice AS selger og leverer stein/singel produkter, samt fyllmasse i områdene Nordre Follo og Indre Østfold.

Støp og forskaling
Støp og forskaling

Om du trenger støp av såle til hytte, støp og forskaling av gulv i industribygg, forskaling av vegg eller dekker, eller støp og forskaling av grunnmur, er vi folkene for deg.

Vi utfører støp og forskaling av murer, garasjeplater, gulv og dekker på boliger, samt industribygg.

Gravemaskin som jobber med ett rivd hus.
Riving av boliger

Skal du rive huset, boden, garasjen eller annet type bygg? Vi har riktige maskiner og løsninger til riving av bolig. Andre typiske bygg vi kan rive er tomannsboliger, branntomter, låver og fjøs.

Vi vet at det er en del å rydde opp etter riving også, så vi tilbyr opprydding av tomter etter rivingen. 

Blå container
Containere

Har du revet på tomten, eller ønsker du å bli kvitt søppel og annet avfall fra tomten? Trenger du en container å kaste dette i, så du slipper flere turer frem og tilbake for å kvitte deg med avfallet?

Vi tilbyr utleie av containere, samt transport av søppelcontainere.

Snøbrøyting og strøing
Snøbrøyting

I Norge snør det hvert år i løpet av vinterhalvåret. Umåket snø på veiene skaper store farer for alle trafikanter. Hvis det ikke måkes eller saltes på veiene, vil det skape store problemer og kaos.

Vi står klare med egne brøytebiler når den første snøen faller.

Lift- og maskinutleie
Lift- og maskinutleie

Bjerke Byggeservice AS leier ut alle typer lifter og maskiner. Vi har gode vedlikeholdsrutiner på våre maskiner, som resulterer i mer effektivt og produktivt arbeid. Vi leier ut lifter og maskiner til både store og små byggeprosjekter.

Fortell oss hvilke maskiner du ønsker å leie, så finner vi riktig løsning for deg.

Lastebil lastet med høyballer i snøen.
Kjøring av høyballer

Har du behov for å få fraktet høyballer? Vi tilbyr nemlig kjøring av høyballer. Ved frakt av høyballene sørger vi for god lastesikring, og at sikkerhetskravene følges. På denne måten kommer lasten trykt fram og uten skade.

Ønsker du frakt av rundballer, – ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle